Přečtěte si pozorně celou informaciOzónování vody

  • pří ozónování vody použijte hadici s difuzním kamenem. Difuzní kamen musí být alespoň 10 cm pod hladinou vody, tj. použijte spíše hlubší nádoby
  • DŮLEŽITÉ: Používejte při ozónování nádoby pouze ze skla, keramiky, smaltu a některých druhů plastů (HDPE, LDPE, PVC)

Kovy, guma, hliník mohou vstoupit do dalších reakcí s aktivním kyslíkem a vytvářet škodlivé nečistoty. Proto musí být nádoby „neutrální“ k ozónu.

https://www.ozonc.cz/wp-content/uploads/2020/08/Voda.jpg
  • Pro osobní hygienu nechte ozónovanou vodu odstát přibližně 5-15 min v závislosti na objemu vody a době ozónování
  • Ovoce, zeleninu, kroupy a maso můžete ve vodě ozónovat v průběhu práce ozonátoru OZONC 600. Nezapomeňte použít dostatek vody, tak aby difuzní kamen na konci hadice byl min 10 cm pod hladinou vody.
https://www.ozonc.cz/wp-content/uploads/2020/08/Logo-Footer-e1597690353642.png

PRÁVNÍ INFORMACE

© 2020 – 2021 Ozonc.cz – Všechna práva vyhrazena
X
Vitejte na Ozonc.cz